Långtora Åkeri AB

Ved Uppsala

Ved Uppsala

Vi erbjuder högkvalitativ ved i Uppsala och dess omgivningar. Som experter inom vedleveranser för braskaminer, är vi stolta över att erbjuda ett urval av tall och gran som kommer att hålla ditt hem varmt och mysigt under vintermånaderna.

Vår ved kommer från hållbart skogsbruk och är noggrant utvald för att säkerställa högsta kvalitet och brinntid.

Vi förstår vikten av att ha tillräckligt med ved för att hålla ditt hem varmt och bekvämt. Därför erbjuder vi snabb och pålitlig leverans direkt till din dörr, så att du inte behöver oroa dig för att ta itu med tunga vedbalar eller transportera dem till ditt hem.

Vilka vi är

Säker och pålitlig transport – alltid med kundnöjdhet i
fokus

Vi på Långtora Åkeri AB är kundnöjdhet av högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att arbeta nära dem och leverera högkvalitativa och pålitliga transporttjänster som möter deras behov och önskemål.

Långtora Åkeri AB

Fristående transporttjänster – utan mellanhänder för en smidig och pålitlig leverans.

Vi levererar högkvalitativ fabriksbetong till både små och stora projekt i Mälardalen. Vi är stolta över våra samarbeten med Tomas Betong, Luja Betong, Skanska och NCC. Vårt mål är att säkerställa en smidig och pålitlig transportprocess för våra kunder.

VÅRA TJÄNSTER

Betong

Behöver du pålitlig och högkvalitativ fabriksbetong till ditt projekt? Då är vi det självklara valet för dig! Vi levererar fabriksbetong av högsta kvalitet till både företag och privatpersoner. Med vår betong kan du vara säker på att ditt projekt kommer att hålla länge och klara av krävande förhållanden.

Ved

Med vår ved kan du njuta av en mysig och avkopplande eld utan att oroa dig för att elden ska slockna. Vår ved brinner länge och ger en varm och skön värme till ditt hem. Så ge din braskamin det den förtjänar med vår pålitliga och hållbara ved av gran och tall. Till nästa år finns björkved bara 30 cm längder i 1 m3 säckar för 1200 kr/m3, varav 80 kr återbetalas om säcken lämnas tillbaka efter användning.

Uthyrning av bostäder

Vi hyr ut bostäder och lägenheter till privatpersoner och företag. Vi erbjuder olika storlekar och typer av bostäder för att möta olika behov. Våra hyresobjekt är belägna i attraktiva områden och är väldigt fräscha. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra hyresgäster god service och att skapa en trygg och trivsam boendemiljö.

För att göra en intresseanmälan på våran lägenheter eller bostäder ber vi dig vänligen fylla i formuläret nedan så att vi kan ta kontakt med dig och hjälpa dig hitta den perfekta bostaden för dig.

Contact Us

Långtora Åkeri AB

LÅNGTORA 8, 745 96 Enköping
0702137848

Ved Uppsala