Långtora Åkeri AB

Betong Enköping

Betong Enköping

Vi erbjuder högkvalitativ fabriksbetong för byggprojekt, såsom bostäder, kommersiella byggnader och industriella projekt.

Vi har lång erfarenhet av att leverera betongprodukter av högsta kvalitet till våra kunder. Vår dedikerade personal arbetar hårt för att se till att varje leverans av betong uppfyller höga kvalitetskrav och tillverkas enligt de senaste standarderna. Vi har också ett brett utbud av betonglösningar för olika behov och projektstorlekar.

Våra kunder är alltid nöjda med våra betongleveranser, och vi strävar alltid efter att erbjuda en pålitlig och professionell service. Vi förstår att det är viktigt att ha tillförlitliga leverantörer av betong för att säkerställa att dina byggprojekt kan genomföras smidigt och effektivt.

Vilka vi är

Säker och pålitlig transport – alltid med kundnöjdhet i
fokus

Vi på Långtora Åkeri AB är kundnöjdhet av högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att arbeta nära dem och leverera högkvalitativa och pålitliga transporttjänster som möter deras behov och önskemål.

Långtora Åkeri AB

Fristående transporttjänster – utan mellanhänder för en smidig och pålitlig leverans.

Vi levererar högkvalitativ fabriksbetong till både små och stora projekt i Mälardalen. Vi är stolta över våra samarbeten med Tomas Betong, Luja Betong, Skanska och NCC. Vårt mål är att säkerställa en smidig och pålitlig transportprocess för våra kunder.

VÅRA TJÄNSTER

Betong

Behöver du pålitlig och högkvalitativ fabriksbetong till ditt projekt? Då är vi det självklara valet för dig! Vi levererar fabriksbetong av högsta kvalitet till både företag och privatpersoner. Med vår betong kan du vara säker på att ditt projekt kommer att hålla länge och klara av krävande förhållanden.

Ved

Få ut det mesta av din braskamin med vår högkvalitativa ved av gran och tall! Med vår ved kan du njuta av en mysig och avkopplande eld utan att oroa dig för att elden ska slockna. Vår ved brinner länge och ger en varm och skön värme till ditt hem. Så ge din braskamin det den förtjänar med vår pålitliga och hållbara ved av gran och tall. Till nästa år kan du köpa björkved i 30 cm längder, i 1 m3 säckar för 1200 kr/m3, varav 80 kr återbetalas om säcken lämnas tillbaka efter användning.

Uthyrning av bostäder

Vi hyr ut bostäder och lägenheter till privatpersoner och företag. Vi erbjuder olika storlekar och typer av bostäder för att möta olika behov. Våra hyresobjekt är belägna i attraktiva områden och är väldigt fräscha. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra hyresgäster god service och att skapa en trygg och trivsam boendemiljö.

För att göra en intresseanmälan på våran lägenheter eller bostäder ber vi dig vänligen fylla i formuläret nedan så att vi kan ta kontakt med dig och hjälpa dig hitta den perfekta bostaden för dig.

Contact Us

Långtora Åkeri AB

LÅNGTORA 8, 745 96 Enköping
0702137848

Betong Enköping